w
gezinsfoto

Terug naar team overzicht

Ward Fransman

Hoi!

Mijn naam is Ward Fransman, ik ben 21 jaar oud en woon in het prachtige Afferden. Ik volg de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 aan Gilde Opleidingen in Venray.

Afgelopen jaar heb ik mijn laatste stage gelopen bij Dichterbij in Gennep op een groepswoning waar Ivo mijn stagebegeleider is geweest. Hij heeft mij samen met zijn collega’s kennis laten maken met de gehandicaptenzorg. Het afgelopen jaar is voor mij enorm leerzaam geweest en ik heb veel geleerd in de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking in hun wensen, behoeftes en mogelijkheden. Voor mij was het ook een jaar waarin ik de eer had om de bouw en voortgang van het huis van Ivo en Pauline te kunnen volgen en wat hier allemaal bij komt kijken. Mede hierdoor was voor mij de keus snel gemaakt toen ik de kans kreeg om op sollicitatie te komen bij Ivo en Pauline, om als leerling te gaan werken in het huis en de mogelijkheid om mijn niveau 4 diploma te behalen.

De afgelopen periode ben ik bij verschillende gesprekken, afspraken, vergaderingen en logeerweekenden op Centerparcs geweest. Hierbij heb ik kennis gemaakt met de bewoners en hun familie. Nu ben ik mij voor aan het bereiden op een bijzondere, leerzame en leuke tijd in Gennep.

Groet,
Ward

Ward