w
gezinsfoto

Terug naar team overzicht

Petra Peters

Hallo allemaal,

Ivo en Pauline hebben mij gevraagd om een stukje te schrijven waarin ik iets over mezelf vertel. Dat wil ik met alle plezier doen!

Ik heet Petra Peters, ben 43 jaar en woon samen met Johan in Cuijk. We hebben een zoon,Gijs, van 9 jaar.
Ben werkzaam in de kinderopvang,kinderdagverblijf en buitenschoolsopvang, en heb het daar erg naar mijn zin, met de kinderen knutselen, spelletjes spelen, uitstapje maken, gezellig kletsen en op z'n tijd lekker gek doen.

Hobby's heb ik natuurlijk ook, wandelen met onze hond (Fleur), tekenen, haken, lezen, Sporten, knutselen, een bloemstukje maken, eigenlijk best veel als ik het zo terug lees. Gelukkig knutselen de bewoners ook graag, dus dat komt helemaal goed.

Door Gijs zijn we eigenlijk in contact gekomen met Ivo en Pauline. Gijs ging van groep 4 terug naar groep 3 en kwam bij de zoon van Ivo en Pauline in de klas. Daar hoorde hij verhalen over de Driestroomhuis Samen Bijzonder en de bewoners. Gijs had op een dag zijn spaarpot omgegooid en geld in een envelop gedaan, dat was voor de "gehandicapten". We waren zo trots op dit mannetje!
Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in het werk van Ivo en Pauline. We zijn toen een keer op visite geweest bij Centerparks en het was meteen duidelijk voor mij, ja ik word vrijwilliger. Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Eigenlijk moet ik Gijs daarvoor bedanken.

Ik vind het mooi dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik deel uit mag maken van een stel prachtige mensen!

Groetjes Petra

Petra