w
gezinsfoto

Terug naar team overzicht

Johan Vos

Ook ik mag een stukje schrijven over mezelf, maar ja, wat ga je vertellen? Ik ben Johan Vos, 41 jaar oud en woon samen met Petra en Gijs in Cuijk. Ik breng mijn tijd doordeweeks door op kantoor, ik ben Casemanager en doe aan verzuimbegeleiding voor uitzendkrachten.

In mijn vrije tijd vind ik het lekker om bij mijn gezin te zijn, maar ik vind het ook lekker om een eind te gaan lopen. Ik ben de uitdaging aangegaan om in Cuijk de Kennedymars te gaan lopen, dit is een blokje om van 80 kilometer in 20 uur.

Verder ben ik nog actief als vrijwilliger bij het Rode Kruis in Nijmegen. Hier houd ik mijn vaardigheden op EHBO-gebied bij en begeleid ik regelmatig sportwedstrijden als ehbo'er. Ik ben dan ook af en toe te vinden in het stadion en komend seizoen ook wel eens op de ijsbaan bij het ijshockey.

Ook in de keuken vermaak ik me wel, ik vind het leuk om te koken en te bakken, af en toe iets nieuws proberen is toch leuk?

Door Gijs zijn we in aanraking gekomen met Samen Bijzonder, Petra heeft dit al verteld, dus dat ga ik niet nogmaals overdoen. Maar ik kan wel zeggen dat ook ik trots ben op onze kanjer en dankbaar dat we Samen Bijzonder hebben leren kennen!

Ik vind het leuk om met de bewoners afzonderlijk wat te gaan doen, een keer wandelen, naar het zwembad of een stukje fietsen, het kan allemaal! Als het huis klaar is, dan ga ik kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn, to die tijd kom ik regelmatig op Center Parcs voorbij!

Groetjes, Johan

Johan