Blog

Nieuwsberichten

Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan, LET OP! Hij opent in een nieuwe pagina.

Copa Del Agatha en een nieuwe bewoner

donderdag 26 maart 2015

2 weken geleden kregen wij een telefoontje van de organisatie van de Copa del Agatha of wij aankomende 3 edities het goede doel wilde zijn tijdens het toernooi. Fantastisch en natuurlijk wilde wij dat. ... lees/download hier het volledige artikel.

Dit jaar, 2015!!

maandag 6 januari 2015

Iedereen de beste wensen voor het geweldig jaar 2015! Dat iedereen maar gezond mag blijven en zijn/haar wensen uit mogen komen!

Dit jaar moet ons jaar worden. Dit jaar moet het huis gebouwd worden. Dit jaar moet de droom van ons allen werkelijkheid worden, 2015 is HET jaar waarin Driestroomhuis Samen Bijzonder zijn plek in de Gennepse gemeenschap gaat veroveren. ... lees/download hier het volledige artikel.

Nieuws over Djoekboks, grond en logeren!

dinsdag 28 oktober 2014

Oktober is een uiteindelijke een prachtige maand geworden en dit niet alleen qua weer. We hebben een prachtig feest achter de rug, nieuws over een stuk grond en we gaan beginnen met het logeren!! ... lees/download hier het volledige artikel.

Goede Doel Djoekboks, Logeren Centerparcs en Grond!

dinsdag 2 september 2014

Na 3 weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we alweer volop bezig met ons geweldige huis. De eerste maandag na de vakantie stond ook vol met "things to do". Afspraken maken met onze bewoners, Centerparcs, afspraken maken met mogelijk nieuwe bewoners, website in orde laten maken, informeren naar de vooruitgang over het stuk grond ... lees/download hier het volledige artikel.

Djoekboks!

Op zaterdag 25 oktober is stichting Gewoon Bijzonder het goede doel voor het grote feest van waterproof events : Djoekboks! Jij komt toch ook??!!

Avico Cup steunt

dinsdag 13 mei 2014
Boxmeers Wlbl/Cuijks Wkbl

Aanwinst voor Gennep


Groot gezin