w
gezinsfoto

Terug naar bewoner overzicht

Melvin

Ik ben Melvin, een jongeman van 23 jaar. Ik woon met mijn ouders Will en Annelies en mijn broers Wesley en Orrin in Middelaar. Omdat ik niet zelfstandig kan reizen ga ik ga met de taxi naar de dagbesteding aan de Tarweweg in Nijmegen en bij de Buurtmarkt in Bredeweg en vindt dat heel leuk. In Nijmegen help ik met oude meubeltjes opknappen of werk bij de industriegroep. Bij de buurtsuper help ik in de winkel, of ga mee boodschappen wegbrengen. Ook mag ik soms koffie en broodjes serveren in de lunchroom in de winkel. O ja, ik kan niet lezen maar wel mijn naam schrijven. Ik ben ook autistisch, maar leer met begeleiding elke keer weer nieuwe dingen.

Over een tijdje ben ik groot genoeg om zelf ergens te gaan wonen. Mijn ouders hebben geregeld dat ik samen met Fleur, Amber, Naomi en misschien nog een paar andere jongeren, in Gennep bij Ivo en Pauline gaan wonen. Ik heb daar echt zin in. Totdat het huis in Gennep klaar is gaan we oefenen met wonen bij Centerparcs in Heijen.

Als ik vrij ben vind ik het leuk om DVD's te kijken van Ernst en Bobbie, Bassie en Adriaan en andere leuke films of zo. Ook houd ik er van om op stap te gaan of te shoppen.Met mijn ouders ga ik ook vaker een paar dagen naar de Eifel in Duitsland waar we een huis van familie mogen gebruiken. Sinds een tijdje ga ik vaker naar Haps waar ik met een heel lief paard mag stappen.Het paard heet Pachenca en die wordt net als ik heel rustig als we bij elkaar zijn en ik hem borstel. Pachenca begint dan zelfs te geeuwen.Wat ik ook nog mooi vind zijn oude auto's. Wij hebben een heel oude BMW waar we over een tijdje, als hij opgeknapt is, weer mee kunnen rijden.

Groetjes
Melvin.

melvin